Fitxa tècnica

  • Any: 2018

  • Client: Fundación Energy

  • Ubicació: Sala Polivalent Naturgy – Barcelona

  • Superfície: 150 m2

  • Tipus: Exposició Itinerant

  • Treballs: Producció y Muntatge de l’exposició “La Qualitat de l’Aire. Un repte actual“. Inclou la construcció de les estructures metàl.liques i gràfica en dibond per a la colocación de les fotos expsades d’una forma neta i donant el protagonisme a les fotos i a l’espai. Inclou elements propis de l’activitat de forma museística.

  • Dissenyador: Ambito Cero

Temàtica

L’exposició “La qualitat de l’aire. Un repte actual “, produïda per la Fundació Naturgy amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat, mostra com el fenomen de la contaminació atmosfèrica és un factor clau que determina la salut de les persones i del medi ambient. La implementació de diferents iniciatives, per part d’administracions, empreses privades i ciutadania, serà un repte imprescindible per complir els nivells que marca l’Organització Mundial de la Salut per millorar la qualitat de l’aire del nostre entorn.

En aquest context, entre altres mesures, l’ús responsable de l’energia i, en concret, del gas natural com a combustible net, serà un factor determinant per reduir les emissions i procurar la millora de la qualitat de l’aire. La mostra, comissariada pel professor expert en contaminació atmosfèrica, Dr. Xavier Querol, ofereix les eines per conèixer i interpretar els factors claus que determinen la qualitat de l’aire a través de quatre àmbits: la descripció de fenomen, les causes que el provoquen, els efectes que el produeixen i les solucions per abordar-lo. L’exposició, presentada en castellà, després del seu pas per Barcelona, ​​iniciarà una itinerància pel territori, efectuant la seva propera parada a Guadalajara.

(+info) Fundación Naturgy