DISSENY

A Expomon només necessitem una proposta per iniciar un nou projecte.

A partir d’un tema, una idea, una història… podem fer el disseny d’un espa amb mobiliari, vitrines, panells, gràfiques, senyalitzacions…

Ens ocupem de tot, començant pel disseny de l’exposició a través d’un croquis, esbós i plànols per tal de fer una primera aproximació i donar forma a la idea principal que ens transmet el nostre client.

Avui en dia, tant la museología y la museografía, com els museus i les més diverses institucions amb vocació d’activitats culturals han transformat la exposició en el mitjà o procediment més cuidat per a comunicar al públic el contingut de la seva col.lecció o el missatge de les seves intencions didàctiques.

L’exposició és un sistema complet de conceptualització i interpretació, disseny i organització, referencia i comunicación a un mateix temps.

El nostre equip és molt conscient d’això per aquest motiu es preocupa de portar a terme el programa preliminar, investigar sobre mètodes d’exposició, materials i solucions, i és objectiu primordial proporcionar la solució més vàlida de disseny per tal que l’exposició sigui una història que parli i connecti amb el públic.

“L’exposició és un mètode: constitueix un dels útils més importants de diàleg i concienciació dels quals disposa el museòleg amb la comunitat” Marc Maure (1996).