Project Description

Data sheet

  • Year: 2016

  • Customer: Simon

  • Location: C / Sancho de Ávila, 66-72 – Barcelona

  • Surface: 1000 m2

  • Type: Exposició Temporal

  • Works: Production and Assembly of the exhibition “Space Simon 100. Keep Feeling”. Includes construction, backlit graphic panels, interactive, curtains, metal structures, audiovisual, interactive screens, electrical installation, lighting, graphics, PVC flooring, carpentry and painting.

  • Designer: Antoni Arola – Jordi Tamayo

Thematic

On the occasion of the SIMON centenary, the company presents its new collection in the space that the “Estudio Antoni Arola” has designed for the occasion: Simon 100. A revolutionary concept that is presented in the first place and that allows digitizing spaces to create experiences that adapt to the user. The new space proposes an interactive resource based on the latest intelligent applications of the company, which evolves in the traditional switches and plugs that for decades have played a leading role in domestic installations. The premiere of this space culminates the year in the company celebrating its centenary, which has celebrated with an exhibition in Barcelona and Madrid, expert presentations and awards. The Simon 100 Space has been projected as a fusion environment between the history and the vision of the future of the company.

See all the project images