Project Description

Fitxa tècnica

  • Any: 2019

  • Client: Johnson Controls – Hitachi

  • Ubicació: Vacarisses

  • Superfície: 350m2

  • Tipo: Showroom

  • Feines: Disseny, producció i muntatge del Showroom corporatiu museogràfic Johnson Controls – Hitachi. Inclou el disseny, construcció i actualització de mobiliari, panells, instal·lació elèctrica, il·luminació, gràfica, escenografies, fusteria i pintura.

  • Dissenyador: Expomon

Temática

A la Fàbrica de Vacarisses de Johnson Controls Hitachi s’ha creat construït un edifici que alberga zona formativa i showroom on es mostren màquines d’aire integrades en els àmbits d’ús, així com zones de formació i cèl·lules d’estada que permeten treball o converses amb grups més reducidos.
En el disseny s’han tingut en compte els elements a exposar i les zones d’ús la qual cosa ens ha portat a diferents espais:
-Acollida valors de marca
-Cafeteria
-Residencial
-Comercial
-Formación
S’han produït pels espais mobiliari, separacions emulant panell japonès, peanyes, elements de sostre estètics i insonoritzats de sorolls, pantalles i suports, gràfica, jardineria exterior …
El showroom està ambientat per zones on sense ser el centre d’atenció es pot veure la màquina més adequada, audiovisual corporatiu i una breu fitxa de dades. En l’ambient es respira el branding de marca amb aires orientals la qual cosa convida no només a visitar sinó a gaudir-lo de forma relaxada.

(+info) Descubre la fábrica de JOHNSON CONTROLS HITACHI en Barcelona

Veure totes les imatges del projecte