Project Description

Fitxa tècnica

  • Any: 2012

  • Client: Play Media – Fundación Cueva de Nerja

  • Ubicació: Nerja – Malaga

  • Superfície: 800m2

  • Tipus: Exposició Permanent

  • Treballs: Producció, Premuntatge i Muntatge de l’exposició “Museu de Nerja”. Inclou la construcció de vitrines, urnes de vidre, gran grada circular, audiovisuals, instal·lació elèctrica, il·luminació, col·locació de peces, fusteria i pintura.

  • Dissenyador: Playmedia Motion Graphics

Temàtica

El recorregut s’organitza en quatre àrees temàtiques i deu sectors. La primera de les àrees està dedicada a presentar temes generals, que ajuden el visitant a situar Nerja en el seu context geogràfic i històric. Les àrees segona i tercera inclouen una sèrie de temes monogràfics que han estat els protagonistes indiscutibles de l’entorn en el seu esdevenir històric i, per tant, han modelat la seva contemporaneïtat. L’última de les àrees és un espai de caràcter informatiu sobre els llocs i temes d’interès que ofereixen Nerja i el seu entorn en l’actualitat.

Veure totes les imatges del projecte