Project Description

Fitxa tècnica

  • Any: 2013

  • Client: Consell Comarcal del Pallars Jussà

  • Ubicació: Tremp (Lleida)

  • Superfície: 1000 m2

  • Tipus: Exposició Permanent

  • Treballs: Producció i Muntatge del Centre de Visitants del Pallars Jussà “Epicentre”. Inclou obra civil, restauració, revestiments de pladur, instal·lació elèctrica de l’edifici, construcció de vitrines, audiovisuals, il·luminació, col·locació de peces, escenografies, gràfica, fusteria i pintura.

  • Disenyador: Grup Transversal

Temàtica

És el punt neuràlgic de la informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència atractiva d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva els visitants a descobrir els seus paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis. Es tracta d’un espai de visita imprescindible per a qui vulgui conèixer el Pallars Jussà, saber quines són les opcions per fer visites i activitats, i gaudir dels productes locals i de l’oferta turística.

Veure totes les imatges del projecte