Peanyes 5 copes FCB | Expomon

Realitzacions

PEANYES FCB 5 COPES 2015 (Barcelona)

Any: 2015
Client: Events
Ubicació: Camp Nou - Barcelona
Superfície: -
Tipus: Esdeveniment
Treballs: Producció de peanyes d'alumini per a la presentació al Camp Nou de les cinc copes guanyades pel Futbol Club Barcelona la temporada 2014-2015.

Dissenyador: Expomon

 

Temàtica

El FC Barcelona s'ha donat un bany d'èxits abans de l'inici del partit contra el Betis, en presentar davant els seus socis i aficionats al Camp Nou les cinc copes que ha guanyat aquest 2015, l'última de les quals el mundial de clubs contra el River Plate (3-0).
Abans de l'últim partit de l'any al Camp Nou, el públic barcelonista ha aplaudit als seus quan han format amb les cinc copes que han collit aquest any, tres de la temporada passada (Copa, Lliga i Lliga de Campions) i dos en la present (Supercopa d'Europa i Mundial de Clubs).
El múscul coper que ha exhibit aquesta nit el Barcelona és el segon episodi més contundent de la seva història, després que el 2009 tanqués l'any amb un ple de 6 títols.
El capità blaugrana, Andrés Iniesta, ha encapçalat la sortida del Barcelona pels vestidors, que ha estat rebuda pel passadís que li ha brindat el Betis com a reconeixement per l'última copa, arribada al Japó.