Expo Milà 2015 pavello belgica I Expomon

Realitzacions

EXPO MILÀ 2015 (Pavelló de Belgica)

Any: 2015
Client: Martinez Otero - Besix
Ubicació: Expo Milà (Itàlia) - Pavelló de Bèlgica
Superfície: 2000m2
Tipus: Exposició Temporal
Treballs: Producció, premuntatge i Muntatge de mòduls i escenografies per al "Pavelló de Belgica" de l'Expo Milan 2015. Inclou la construcció de mòduls, estructures, peixeres cilíndriques, escenografies, fusteria i pintura.
Arquitecte: Patrick Genard

Equip col·laborador en la escenografia: Sylvian Carlet i Isern Serra


Temàtica

Expo Milan 2015 és l'Exposició Universal que el Milan, Itàlia, oberta fins el 31 d'octubre de 2015. Durant aquest període de sis mesos, Milà es convertirà en un aparador mundial on més de 140 països participants mostraran el millor de la seva tecnologia que ofereix una resposta concreta a una necessitat vital: ser capaç de garantir l'alimentació sana, segura i suficient per a tots, respectant al mateix temps el planeta i el seu equilibri. A més de les nacions d'expositors, l'Expo també involucra les organitzacions internacionals, i espera donar la benvinguda a més de 20 milions de visitants als seus 1,1 milions de metres quadrats d'àrea d'exposició.
Una plataforma per a l'intercanvi d'idees i solucions compartides sobre el tema dels aliments, estimulant la creativitat de cada país i la promoció de la innovació per a un futur sostenible, Expo 2015 donarà a tots l'oportunitat de conèixer, i el gust, millors plats del món, mentre que el descobriment el millor del agroalimentari i les tradicions gastronòmiques de cada un dels països expositors.
El pavelló de Belgica ha estat dissenyat pensant en el tema de l'Expo Milano, "Alimentar el planeta, energia per a la vida".
Aquí és on els visitants podran trobar informació sobre els experiments i solucions desenvolupades a Bèlgica per a la producció d'aliments alternatius, en resposta a les qüestions plantejades pel tema de l'Expo.
És veritablement un espai orientat cap al futur (un espai producció en estudi) dedicada a tècniques per a la producció, el cultiu i el cultiu de verdures, peix i algues.