CANVI CLIMÀTIC PLANETARIO (MADRID)

Realitzacions

CANVI CLIMÀTIC PLANETARIO (MADRID)

Any: 2017
Client: Obra Social La Caixa
Ubicació: Planetario Madrid
Superfície: 400m2
Tipus: Exposició Permanent
Treballs: Producció i Muntatge de l'exposició "Cambio Climático: Comprender para sobrevivir", inclou la construcció de vitrines, audiovisuals, il·luminació, col·locació de peces, gràfica, fusteria i pintura.
Superfície: 400m2
Dissenyador: Ámbito cero

 

Temàtica

Una de les exposicions que acull el Planetario de Madrid és: “Cambio Climático: Comprender para sobrevivir” on s’analitzen els canvis climàtics experimentats ja pel planeta, així com els que es preveuen que puguin passar.
L’espai que es dedica són 400m2 d’experiments interactius realitzats ad hoc, que expliquen i ajuden a comprendre fenòmens com l’efecte hivernacle i la força de Coriolis. Un globo terraqui virtual que mostra la insolació terrestre amb els canvis climàtics viscuts i els posibles canvis que podrien provocar les alteracions de les corrents marines. Els canvis climàtics viscuts druant la història del planeta es mostren a través d’un conjunt de peces fòsils i maquetes.
El punt final de l’exposició el posa la interpretació científica, filosófica i artística sobre el futur immediat del planeta.