Exposicions, museografia, events, vitrines | Expomon

13/06/2018 - Herois Ocults arriba a Torrevieja

"Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians", mostra produïda i organitzada per l'Obra Social" La Caixa "amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrevieja, es podrà visitar fins al proper 16 de juliol. La Caixa, que porta 15 anys incloent a Torrevieja en els seus mostres itinerants, sobretot en estiu, espera rebre més de 40.000 visitants.
La carpa estarà instal·lada al port de Torrevieja, en l'esplanada a la que s'accedeix des del passeig de Vista Alegre, i es podrà visitar, de forma gratuïta, de 12 a 14 hores i de 17 a 23 hores.
És una innovadora mostra de divulgació del disseny d'aquells elements que componen la nostra rutina i els nostres costums. Elements ideats per fer-nos la vida quotidiana més pràctica i còmoda, i que han perdurat en el temps, alguns d'ells pràcticament sense modificacions, transcendint amb tota seguretat les pròpies pretensions dels seus creadors. Inventos, que ens passen desapercebuts en el nostre dia a dia, acostumats ja al seu ús habitual, però que han modulat la nostra existència de forma concloent i evident.